Nya Huset !

 Idag fick vi nyckeln till nya huset. Det känns så roligt att äntligen få flytta in. I morgon bitti ska vi städa huset och sedan börja köra saker. Det går säkert fort eftersom vi får hjälp av många. Mamma och pappa och Berta och Dick har lovat att hjälpa till.  Vi hoppas på att flytta klart i helgen. Känns dock lite pirrit att bo själv  till veckan men det ska nog gå bra. Vi har ju larm på huset eftersom han haft affären där så jag känner mig ganska trygg inte för att det är nån större fara i Arvidsjaur och så har jag ju vakthunden Mitzi.
I kväll ska vi grilla och ta det lungt för i morgon kör vi för fullt.



Onsdag kväll !

Då var det onsdag igen och Greys anatomi. Jag har bara för några månader sedan börjat se den serien. Jag brukar följa Desperata husfruar och Nip/Tuk och wipeout. Jag är lite dålig på att se tv, jag tycker om att sitta vid datorn.
I morgon kommer Tommy hem, det känns skönt. Då ska vi börja flytta, spännande :)
Nu sover Edvin och jag kollar runt på datorn. Det är farligt, man hittar så mycket kul att handla på blocket och tradera. Hittade en eleftant som man kan vagga eller ha på hjul på till Edvin på blocket  för 200kr så jag ringde Tommy och bad att han skulle hämta den i Umeå, men han hadde ingen lust att köra 4 mil och hämta den. Han hotade med att koppla ut internet, skämt o sido.  Nä nu har jag bloggat färdigt  för i dag , har inget vettigt att skriva .
Hej då

Vill ha !  Får ej
:(

Tempur madrass

Jag måste säga jag var skeptisk till Tempurmadrassen men jag har fått ändra mig. Den är faktiskt väldigt skön och jag sover bättre.

Härligt!

Ny klänning från Cream

I dag packade vi upp denna vackra Jeans klänning. Jag var bara tvungen att ta en själv för den satt så fint på.

Nya kuddar!

I söndags köpte jag nya kuddar på dollar store. Riktigt fina ! passade perfekt i soffan.

En ny vecka!

Då var det måndag igen och en ny arbetsvecka. I dag har jag dock en skön dag och jobbar bara 2 timmar,  jag fick ett återbud i går kväll. I går packade vi som galningar hela huset så nu är det inte mycket kvar. Markus och Matilda var jätteduktiga och hjälpte till. När man är 4 perspner går allt mycke fortare. Annars har vi inte gjort så mycket, såg på Robinson i lördags. Heja Jarmo, jag älskar när han säger att allt är skit bra fast han har slagit upp hela skallen och fingret ur led. Han är en sann Robinson. Hoppas att han vinner eller Ellinor som alla räknat bort. Hon är för kul, hennes barn talar till henne genom solen. Undra vem som har fått för mycket av solen :)


Blåbärskalas och ny keps

I går var vi till luleå och tittade på kök för inspiration till nya huset. Allt var dock så dyrt så det får vänta till nån annan gång. Hittade fina golv på K-rauta till bra pris men vi får handla dom sen för det var så fullt i bilen med barnvagn och partytältet som jag köpte på jula för endast 599kr, vilket fynd.
I dag lördag tänkte jag gå en promenad men just nu haglar det så promenaden får vänta. Edvin har ätit blåbärspure nu på morgonen, det var väl så där. Tack vet han vällingen. I går hann jag in på H&M och Lindex och handlade edvin några nya mössor för dom han har ramlar bara i ögonen. Jag köpte också en fin keps. Här är några bilder från i morse.

Blåbärs Kaos

Gott Nja



Vadå bonddräng ?

Gangsta Rap  ?


Mammas pojke !

Slöar dag !

Idag har vi inte gjort ett vettigt handtag på hela dagen. Dagen började med att jag vaknade klockan 03,00 och kände mig klar vaken, kunde inte sova. Jag gick upp och fikade oboy och mackor, satte mig vid köksbordet och tittade ut på solen som lyste. Det var en vacker morgon. Var uppe en timma och gick sedan och la mig igen på den sköna tempurmadrass som jag lånat. Kan det ha varit den som fick mig att känna mig så pigg eller var det att det var så ljust ute. Jag vet faktist inte men vi får väl se efter i natt. I morse när Tommy vaknat så gick vi en promenad till kyrkogården och tog bort lyktorna på hans fars grav. Vi ska plantera något fint till veckan, hoppas bara att värmen håller i sig så det inte fryser.
Sen gck vi förbi vårt nya hus. Där på gatan stod flera grannar och surrade med varandra. Dom var jätte trevliga och det känns bra att flytta till kvarteret. Jag frågade om det var mycket mygg eftersom det ligger nära ringlet och min fasa blev bekräftad, det är ett mygghål. Så i morgon åker vi till Luleå för att köpa ett partytält med myggväggar som jag kan ha på baksidan i sommar för annars går jag inte ut. Jag vet att jag är hopplös men jag gillar inte flygfän.


Längtar till en myggfri sommar !

Ledig i 4 dagar, oj så skönt!

Jaha då var det äntligen onsdag och jag har klippt min sista kund för i veckan. Det känns så skönt att få vara ledig, börjar känna mig trött. Det har varit mycket på sista tiden med flytten och min rygg som har pajat ( har kommit av helt med träningen för det finns inte nog med timmar på dygnet). I dag var jag hos muskelsnickarn, jag känner mig lite bättre men jag tror det kommer att ta ett tag och flera behandlingar innan det blir helt bra. Jag fick låna en tempur madrass av honom och ska nu provligga den en vecka så vi får se om det blir bättre då kanske jag investerar i en sådan Jag har beslutat mig för att vara ledig hela juli och aug i  sommar förutom några dagar. Jag ska vila upp mig och vara tillsammans med Edvin och mysa. Jag längtar tills jag blir ledig och vi är på plats i nya huset. I morgon ska jag packa och fixa lite här hemma. Det verkar ju som om det ska regna så det kvittar vad man gör. I kväll har Tommy bjudit på grillat, det var super gott. Tur han fixar med maten för annars skulle vi bara äta makaroner och korv , och jag som en gång funderade på att bli kock, hur tänkte jag riktigt.
Nu är det Greys anatomi men jag spelar in det så jag kan se det dagtid då jag är pigg och glad utifall det är något dramatiskt denna gång också.
 


Edvins dop 20090516

I helgen har vi haft dop i Arvidsjaurs kyrka. Edvin döptes till karl Edvin Eklund. Vi hade fika i församlingshemmet. Vi bjöd  på smörgåsar som Berta gjort och Maräng tårta som mamma bakat. Mycket gott.
Här är några bilder från dopet .

Min lilla sjöman


Lars-martin var vår präst

Världens vackraste gosse !

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är,
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor.
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor

Tårar

Såg ni Greys anatomi i kväll ? Det gjorde jag och fick gråta floder. Jag vet att det är på film men det var så hemskt när barnet dog. Gu vad man har blivit blödig,  jag borde inte se såna program.  Häromkvällen såg jag spårlöst och grät när hon hittade sin  biologiska mamma som hon inte sett sen hon blev bort adopterd. Nä man ska bara se roliga program som wipeout. Inga tårar där annat än glädjetårar.
Nu till något helt annat ,
Kolla  in bilder på mina nya armband som jag får hem i morgon.







Dom breda armbanden 249 kr och tunna 159 kr
Bra pris !




En kväll på nätet

I kväll har jag suttit på nätet och kollat efter foto utrustning. Jag planerar att i nya huset ha min E handel och studio i  garage delen , där kan jag  ta bilder på kläderna. Jag har förstått att det är viktigt att ha bra ljus och en snygg bakgrund men det är otroligt dyrt. Kamera det har jag men måste köpa till stativ, blixt och bakgrund. fick tips på olika forum om hur man kan göra billiga lösningar så jag får börja så. Tommy undrar när jag ska få nog och jag svarade aldrig eftersom jag känner så.( Han fasar) Jag kan bara inte tänka mig att stanna upp i utvecklingen av mitt företag för jag älskar det jag gör och vill prova nya grejer hela tiden. Knäpp kanske men jag mår bra.

Söndag

I dag är det söndag och vi har packat hela dagen. Det är skönt att få gå igenom alla garderober och kasta. Vad man samlar på sig en massa skräp. Nu längtar jag ännu mer att få flytta. I går bakade markus sin vinnar kaka till oss och det var fantastiskt gott, såg ni honom i tidningen? Han är familjens bagare för jag är det då inte. Jag är så dålig på att ta mig tid till sånt men det är väl för jag inte tycker det är kul. Borde baka oftare, tur man har mamma och Berta. Dom ska förresten fixa tårta och smörgåsar till dopet som är på lördag. Snart är det dags att gå i kyrkan och alla verkar fundera på vad dom ska ha på sig men det har jag inte en tanke på. Det ordnar sig nog.
Här är en bild på bilen som vi fått låna
Blend Bilen


Packa eller inte packa det är frågan !

ja då sitter jag här och funderar på vad vi ska göra i helgen. Ska man börja packa ner grejor i kartonger eller ska man lungna sig nån vecka. Vi ska ju flytta om tre veckor så det hade varit skönt att förbereda lite men Tommy säger att jag oftast har för bråttom och kanske borde lungna mig ett tag. Han vill åka till luleå i helgen och kolla på kök och annat gott men jag kände inte för det så vi stannar hemma. Det har varit så mycke i veckan med inköpsträffar och tjejkväll i går så jag stannar gärna hemma. I dag om en stund ska vi till prästen angående dopet, så nu får man skärpa tillsig :) och tänka på vad man säger. Skämt o sido, det känns skönt att det är lars-martin. Han har jag hört är bra. Det ska bli kul med dopet för Stina och Micke och Nils och Jenny ska  döpa Svea och Tea samtidigt. Edvin och hans flickvänner.



Ny klädmärken !

I går hade vi möte med Creme och Idag träffade vi Kaffe. Alltså representanter för dessa klädmärken. Dom hade mycket fina kläder för oss 30 +. Fina passformer och kvaliteer. Jag beställde hem för direktleverans några tunikor samt en kollection som kommer till hösten. Här är några smakprov.






Härliga kläder eller hur ?

I morgon är det tjej kväll och vi har öppet till 21. Jag jobbar med kunder från 12 - 17 och sedan ska vi ställa i ordning med två bord utanför salongen, vi har rea 99 kr på massor av produkter samt halva priset på massor av kläder. Man kan noppa och färga bryna  för 99 kr och få sitt hår stylat gratis med våra nya produkter från Blend. Hoppas bara att det är bättre väder i morgon, här snöar det för fullt. Kom gärna förbi och hälsa på så bjuder vi på kaffe.


Lat

I dag känner jag mig så lat. Det är farligt att vara borta från jobbet en vecka för då tar det emot att gå dit. Jag älskar mitt jobb men nu när Edvin blivit större och det händer så mycket är det svårt att slita sig.  Man vill vara med honom varje sekund och mysa. Han sover gott  just nu ute i vagnen. Han vägrar sova inne på dagarna. När han vaknar ska vi åka till mormor som ska sköta idag när jag jobbar mellan 13-17. Ja må säga att alla människor skulle få jobba halvtid, det är ganska skönt. Jag har planerat att göra det ända fram till Edvin blir 2 år. Det är en fördel med att vara egen att man kan styra själv när och hur mycket man vill jobba. Folk tyckte nog jag var tokig som gick och jobbade en vecka efter han var född men Tommy var ju hemma och det var ganska skönt att komma in i rutiner direkt. Jag gick bara hemma och oroade mig för att det skulle hända en massa saker med Edvin så jag behövde komma ut och tänka på annat.
Nu har vi kommit in bra i rutiner och jag har slutat oroa mig och ser ju att han faktiskt andas hela natten ( jag tror det är ett första barnet syndrom att man knappt vågar sova själv). Han fyller snart fyra månader och får börja med smak portioner. Jag har redan införskaffat några smaker och längtar att få provge honom.  Nu ska jag sluta skriva för jag vet själv att när jag läser någons blogg som är för lång så blir det ofta tjatit, så hej då .

Jag  övar på att krypa


Alltid lika glad på morgonen

I dag har jag konstaterat att det är 6 veckor till midsommar, sen vänder det igen !

Nu lät jag pessimistisk men det var inte meningen. Herre Gud snart är det midsommar. Hoppas verkligen att vi får en varm och skön sommar. Nu pratar alla kunder om utlandsresor och semestrar och jag ser bara en massa jobb med flytten. På tal om jobbet, vilken katastrof sommar det kommer att bli i år med tanke på hur dom slaktar storgatan. I dag gick det knappt att ta sig till jobbet. Det dammade fruktansvärt så vi kunde inte ha öppet dörren. Hoppas bara det är värt det och att vi får en fin gata

 

Thailand för nåt år sedan , man får leva på minnen  :)

Att vara i stugan funkar också bra, lite kallt bara.

Dop dikt

Sitter och planerar dopet och fann denna vackra dikt.

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen jag just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött
Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn jag håller i min arm
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv
Ensam, vilsen och lite rädd ibland
i mörkret du famlar efter en hand.
Sorgen och glädjen följer dina spår
livserfarenheten är följden du får.
Mamma, barn, två hjärtan, två själar
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort, en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.

Söndag och vi kan äntligen slappa

Som jag har berättat har vi städat  som bara den hela helgen för idag hade vi visning på huset. Det kom några familjer och flera verkade intresserade.  Nu längtar jag bara att få flytta. I morgon flyger Tommy ner till Stockholm för att hämta hem en Smart car som jag ska få ha gratis i två månader. Jag har tagit hem ett nytt märke som heter Blend, inte blend kläder utan ett helt annat märke som säljer frisör produkter  som Shampo och spray mm. Bilen som jag får låna är full av reklam samt min logga. Stackars Tommy måsta köra från stockholm i denna lilla bil. I kväll så är det wipeout men vi har haft främmande hela kvällen så jag har inte hunnit se det men jag har spelat in och ska om en stund sätta mig och tok skratta. Lite roar. Vi har haft besök av Moster Ulla och Arne, Sara-maria och Tomas med barn och Dick och Farmor Berta. Fullt hus hela dagen, Kul. 


Nya produkterna
www.blendhair.com


Ungefär en sån här bil ska han hämta
Undra hur fort den går ?

Skorrejaur

I dag tog vi en vilo dag från städningen och åkte till Farmor och Dick i Skorrejaur. Det var strålande sol och härligt.
Vi blev bjudna på kyckling och till efterrätt risalamalta. Det var gott. Lisa och Donald var där med sina hundar. Här är några blder från i dag samt en bild på vårt nya hus. Jag längtar.

Farmor och Edvin

Lisa och Ea , Era , Elton och Tanja ( vita)

Lisa och Donald

Farmors kaffekok, Snyggt va?

Tommy och Little Stevens

Gabbflabb

Vårt nya hus som jag ser framemot att få måla kanske gult.

RSS 2.0