Mys i vagnen


Tidig morgon ! eller rättare sagt mitt i natten.

Nu har Edvin börjat med tidiga mornar. Jag som varit så bortskämd hela sommaren då han vaknat vid 9 . I morse vaknade han 05,30 och tyckte att vi skulle leka. Jag satt på golvet i vardagsrummet och kämpade för att hålla mig vaken. Edvin tror nämligen att han kan gå. Han ställer sig upp mot någon möbel och så tar han ett kliv rakt ut och ramlar i hop, så man får hela tiden parera och fånga honom.
Lite jobbigt faktiskt man är ju rädd att han ska slå sig. I dag somnade han 17,30 så han lär väl vakna ännu tidigare i morgon runt 4 eller nåt sånt, kul. Bäst jag går och lägger mig snart så jag orkar upp.
Skulle vilja se den galna Ankan på tv klockan 21 men jag kanske sover då. Hon är inte klok den damen. Vilka värderingar, Hm. Stackars hennes barn.



Mormor har tagit fram min gamla häst till Edvin och det gillar han, kanske blir han en häst kille som matilda önskar


Han älskar tidningskorgen där han kan stå och slita papper.


05,30 och helt galen.

Regn så det bara dånar.

Fy vilket väder. Det regnar så det dånar. Sitter inne och har tråkigt. Lillen sover. Det gick bra på Bvc i dag. Han följer sin kurva men är lite över det normala i storlek. Edvin vägde 11,1 kg och längden glömde jag att fråga. Men jag tror hon sa 76 men det kan inte stämma eller sa hon 86 men det kan inte vara möjligt. Jag måste mäta honom i kväll, hur jag nu ska lyckas med det. Han som aldrig är stilla.
Nä , jag tror jag går och lägger mig en stund med lillen och vilar, bäst att passa på medans man kan.

I morgon ska vi på 8 månaders kontrollen på Bvc

Som sagt tiden går alldeles för fort, nu är han åtta månader. Vi ska på mätning och vägning i morgon, det blir intressant. Jag tycker han växer så det knakar. Han har i helgen ställt sig upp mot tvmöbeln alldeles själv men ramlade snabbt i hop på golvet. Det dröjer nog inte länge så går han. Till min fasa. Hur ska man hinna med, han är ju redan överallt. I helgen har Tommy jagat och jag jobbat lite på affären. Det var som vanligt mycke pitebor som var här och handlade, kul att dom kommer hit.
Tommy fick inte skjuta nån älg tyvärr. I går kväll såg vi filmen "Män som hatar kvinnor "
, den var ruskit bra. Ångrar att jag inte läste boken först ,den är ju oftast bättre än filmen.
Nu ska jag gå och lägga mig, har haft  så hemsk migrän hela dagen och det verkar inte avta. Hoppas den är borta i morgon. God natt

Affären

idag ska jag jobba lite i affären. Det blir kul. Vi har fått hem så mycket nytt ,kläder, smycken och väskor. Jag väntar flera paket på måndag eller tisdag från märket Kaffe och Peppercorn, det är som julafton varje gång.




nu måste jag sluta för med masken Edvin i knät är inte det lättaste att blogga.

Sommar på piteå havsbad

Här kommer lite bilder från sommaren, mest på Edvin förståss.
Sista gången i bumbo stolen, och den som skulle funka till minst 1 år men Edvin har mammas lår och fastnar.



Älskar att bada,inte rädd för vatten.

Tårt fest, Anna-greta sa - varför tar du alltid kort när jag stoppar nåt i munnen. Hmm, undra varför.

Mys !

Korsords lösning, vad Anna-greta gör kan man fråga sig.

Man kan ju alltid lossas att man är i Thailand.

Hej igen , det var länge sedan.

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag varit sjuk i hjärtmuskel inflammation och blivit ordinerad vila. Det är precis vad jag gjort denna sommar, vilat upp mig så det änns bättre men jag måste fortfarande ta det lungt. Jag får jobba två timmar per dag och det räcker. Sen ska jag vara mammaledig tills Edvin får börja på dagis nån gång i januari. Edvin växer så det knakar nu är han snart åtta månader. Har fått fyra tänder, masar och springer om en galning i gåstolen. Full rulle jämt .
Men det är så mysigt att få vara tillsammans och ta vara på tiden och inte stressa. Det blev nog lite mycke där ett tag med flytten och allt. Vi har sålt stugan så nu har vi ett stressmoment mindre. Där skulle det underhållas och byggas och jag trivdes inte där. Alldeles för mycket mygg och knott. Inte ens myggtältet hjälpte. Tacka vet jag piteåhavsbad. Det är himlen för mig. Bra väder ,goda vänner och myggfritt. Där trivs jag. Längtar redan till nästa sommar.

RSS 2.0