Göra om hemma !

Nu har jag kommit in i ett il då jag inte är nöjd med mycket hemma. Jag har i veckan tjatat på Tommy om att få börja måla runt fönsterna men jag fick blankt Nej. Då frågade jag om jag kunde få måla rumsmöblerna vita och kökssoffan men det fick jag inte heller. Trist, jag tycker att allt är så beige och tråkigt här hemma. Jag saknar det vita och gråa som var i förra huset. Jag ska göra som jag gjorde med köket, måla när han åker bort och jobbar HA HA. köket blev ok tills vidare men måste bytas i framtiden. Synd att det är så dyrt.

Modevisning 2009

I går hade vi modevisning på medan. Det gick smidigt och var lyckat. Tjejerna var jätte snygga.
Här är lite bilder.

Jessica , Monica och Katarina


Britta, Kristina och Erika


Linda, Malin och Li-Marie


Matilda, Nelly och Linnea


Matilda


Linnea


Nelly


Linda


Erika


Katarina


Monika


Malin


Jessica

Jessica bak

Li-marie



En sån dag !

Började dagen med att dra ut en tand som jag varit och försökt rotfylla 3 gånger men dom har misslyckas och nu var jag tvungen att dra den. Det gick bra men jag har lite värk i kväll. Nu sitter jag och drar mig för att betala räkningarna på företaget så jag bloggar en stund i stället ( mycket roligare). I dag är min sjukskrivning över men nu ska jag vara mamma ledig fram till februari. Det blir skönt. Jag ska jobba lite i affären men kommer inte att  klippa. Det är nog mycket med allt kring butiken. Vi har fått hem massor av kläder och i morgon kommer ett lass med smycken och väskor från Paris. Det blir kul.Vi håller på att förbereda för modevisningen som är nästa vecka så nog har man att göra. Undrar hur jag hann med allt när jag jobbade heltid som frissa
.

Världens sötaste Edvin


Är man söt eller är man söt !!!
I helgen har jag och Matilda gått igenom en kartong med hennes gamla barnkläder och då hittade vi denna söta mössa. Jag tycker att han blev jätte fin men andra tycker att det är en tjej mössa. vad tycker Ni ?
Om ni vill kan ni gärna gå in på min företagsblogg www.gabriellashairstyle.blogg.se  och rösta fram oss som årets butik eller bästa skyltfönster , Tack och kram gabriella

Första snön







Bus ungen

I förrgår var det inte kul. Edvin naknade 02,00 och tyckte det var morgon. Jag var hur trött som helst. Vi var uppe och lekte till 05,00 men sen somnade han en och en halv timma. Jag vet vad felet var och det är för att jag lät honom somna för kvällen 17,30. Men i går var jag hård  ,vi var uppe till 20,00 och lekte men det var en trött kille som somnade men sov hela natten till 05,45 , lite tidigt att vakna men vi fick i alla fall en hel natt sömn. Nu tar han sin tupplur så då passar jag på att skriva några rader. Det blir inte lika ofta som jag skriver. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. I dag ska jag jobba på affären mellan 16-18. Vi har fått hem massor av fina kläder ,så det är riktigt roligt att jobba. På fredag ska vi eller rättare sagt Tommy montera upp ny front på Butiksfastigheten och jag ska få upp mina nya rosa skyltar .Det kommer att bli så snyggt. Kanske lite väl rosa men vi kommer defenitift att synas och det är ju vitsen med det hela. Jag ska ta kort och ladda upp så ni får se när det är klart.

RSS 2.0