Har inte orkat blogga!

Har helt enkelt inte haft något att skriva och inte haft tid. Jobbar mycket just nu och Edvin är på dagis och sen händer det inte mycket. Vi kliver upp vid 5,30 varje morgon och det tär på en så det blir många tidiga kvällar, missade till och med Greys anatomi i går.

födelsedagar

I dag har vi firat Lisa och Lollan som båda fyllt år. Det blev först tårta hos Lisa och Donald. Jag fick hålla i Elias. Han är en kopia av Lisa, otroligt söt. Efter det for vi till Lollan och uppvaktade henne. Det var fullt med Babysar. Maria och Jonas tvillingar 2400 g . Det är den minsta baby som jag hållit i någonsin. Dom hade massor av hår och var så gulliga. Lollans baby Tilly sov så gott. Jätte vackert namn tycker jag.

Shopping på varuhuset

Idag är det bara jag och Edvin . Tommy och Markus har sovit i skorrejaur och kört skoter och fiskat. Jag har handlat nya gröna gardiner till köket och även köpt galonisar till dagis och allvädersstövlar. Det känns som jag fått mycket gjort . Jag har till och med förberett middagen
(överbakt kyckling) vilket är mycket ovanligt. Nu sover Edvin men jag kännde mig så pigg så jag bloggar lite och kollar runt på datorn.

Veckan har gått bra på dagis och på måndag ska jag lämna honom ensam :( . Det känns lite hemskt faktiskt. Men det går säkert jätte bra.

Dagis

Det gick ju riktigt bra på dagis i dag. Edvin och jag hälsade på en timma för att känna oss för. Han verkade trivas så bra och ville inte följa med mig hem.
I morgon ska vi dit igen och stanna lite längre och på fredag ska vi äta lunch där, spännande.
I kväll ska jag krypa ner i soffan och se mästarnas mästare och desperata husfruar. Dom är mina favoritprogram men jag älskar också Greys anatomi och hollywood fruar. Såg ni i går ? man tror inte att det är sant hur dom beter sig och anna anka kan ingen ge henne en hjärna. Hon är ju vedervärdig. Men man kan inte låta bli att titta och tänka vad härligt jag lever och så lycklig jag är som slipper gå på Barbie partyn  och tillbringa dagarna med att  inreda med tofsar.
Nu ska jag gå och lägga mig på min tofsfria soffa och bara njuta av en kväll framför tvn och kanske kan jag hitta en påse godis gömd någonstans om jag har tur.

Nu blir det dagis på tisdag!

Nu är det klart att Edvin ska börja på dagis, haren / Lille skutt ska han vara på. Jag har bara hört bra saker om det dagiset så det känns bra.  På tisdag så börjar inskolningen som tar ca 2 veckor. Det blir spännande att se hur han är bland andra barn. Vi var på badet i fredags och han verkade längta efter att leka med dom andra barnen. Han pekade och lät en massa när han såg dom. Rädd för vatten var han inte , ju mer det skvittrade i ansiktet desto roligare var det. Ska försöka ta mig dit på fredagar fast man är trött. Nu är jag i en trött svacka. Jag fatttar inte att man kan vara så trött och sova så mycket. I förra veckan var det mycke på jobbet men ändå. I går sov jag mellan 15-18 med Edvin och la mig igen 22,00 utan problem. I dag har vi sovit två gånger på dan och nu 21,30 ska jag gå och lägga mig. Hoppas det vänder snart för nu ska jag ju börja jobba halvtid. Det blir kul.
God Natt och hoppas ni är piggare än jag.


RSS 2.0