Shopping i piteå

Idag var jag och LIsa och Edvin till piteå och shoppade. Jag handlade alldeles för mycket, men det var kul. Äntligen kan man ha vanliga kläder. Man kan tycka att eftersom jag har egen butik varför åka till stan och handla men jag kan inte ha Ichi s byxor jag har alldeles för stor rumpa. Jag jobbar dock fortfarande på det problemet med Herbalife och det går rätt bra, tog bort 3 kilo i förra veckan.
Tänkte blogga i går men då hade jag inga batterier i musen så det sket sig. Jag har haft rätt så tråkigt nu när jag varit ensam. Jag har varit hos min mamma och lärt henne att vara på datorn. Hur man bjuder på tradera och hur man för över bilder med den digitala kameran hon köpt av mig. Jag tvingade henne att köpa den efter hon sprungit runt med sin gamla instamat kamera utan film och fotat Edvin. Det blev ju inget såklart.
I morgon ska jag träffa Lisa 8,30 och gå på gymet. Nu ska jag se desperata husfruar och sedan sova.
God natt
Kolla in butikens blogg där har jag lagt upp nya kläder som kommit in


Att ha för mycket att göra

I går var det späckat schema så jag han inte skriva nåt på bloggen. Jag tränade på morgonen sedan jobbade jag mellan 13-17. Vi hade kalas för Tommy mellan 17-18. Donald och Lisa, Berta och Dick ,Anna-grata och Erling och Markus var här. Vi åt smörgåstårta och prinsesstårta. Tommy fick en spikmatta som vi provat i dag ,inte skön men sägs vara effektiv. Jag fick smita från kalaset för att delta i Handels möte. Vi diskuterade tjejkvällen samt A-smällen. Mötet drog ut på tiden och slutade 21,30. Då längtade jag hem, det käntes som jag varit borta hela dagen och det hade jag ju nästan. Jag fick dåligt samvete mot Edvin så jag sprang från bilen in så jag skulle hinna lägga honom. Han var vaken och satt i sin babysitter och skrattade. Vi myste en stund och sedan somnade han.
I dag har jag varit ledig förutom ett möte på lapoina. Vi diskuterade framtidens turism i Arvidsjaur. Hur vi ska marknadsföra och investera pengar som polarcirkeln fått till ett project.
När jag kom hem gick jag och Tommy med Edvin och Mitzi på en promenad i det vackra  vädret.
Matilda kom hem i dag från öjebyn och stannar här till i morgon. Då åker Tommy till Luleå och jobbar i 7 dagar. Barnen åker till sin mor och jag och Edvin blir ensamma. Det blir tråkigt. Jag har ledigt i en vecka från salongen så jag ska  vara hemma tillsammans med Edvin.  God natt kram Gabriella

Träning

I dag började jag och Lisa att träna. Vi var på Starkeman gymet klockan 08,30, kändes hurtigt värre. Det var skönt att komma i gång. Jag tog en sväng förbi solariet och bättrade på färgen och när jag kom hem så gjorde jag slingor i håret på mig själv. När jag kom till jobbet så klippte jag luggen och lite kortare på ena sidan. Alltid kul med lite nytt.
Jag jobbade sedan mellan 13-17,30. Tommy (den ständige kocken) hade lagat mat kyckling och sallad när jag kom hem ,super gott för en som har svultit hela dagen. Vi har nämligen börjat banta med Herbalife till frukost och lunch och sen middag som vanligt. Jag är grymt hungrig just nu men ska stå emot frestelsen. I morgon ska jag träffa Lisa 8,30 på gymet och sedan jobba mellan 13-17. Tommy fyller år i morgon så vi har kalas 17-18 sen måste jag i väg på handels möte. I morgon blir det nog ingen blogg pga späckat schema.
God natt

Stugan !

I Helgen var vi i stugan igen. Det var så avkopplande. Vi fiskade, solade och njöt av  det vackra vår vädret.
Vi hade besök av Lisa och Donald samt Anita och Alf i lördags. Jag och Lisa bestämde att nu ska vi gå med i starkeman gymet och börja träna. Det ska bli skönt att röra på sig igen och samtidigt få träffa Lisa oftare.
Här är några bilder från i helgen









Nya skor

Kolla in vad tuffa skor Edvin fått av carina .





Nu åker vi till stugan i Norrmalm så vi ses efter helgen Kram Gabriella och Edvin

Torsdag

Sitter framför datorn som besatt. Jag kan inte sluta titta på barnkläder på tradera. Det är så kul, man bjuder lite här och där och tillslut så inser man att man kanske har bjudit på alldeles för många saker.  Jag  vann dock inte en enda auktion. Tur, det är så besvärligt om man köper från flera med betalning och sånt.
Jag har badat Edvin i kväll. Jag smörjde in honom med en barn olja som luktar vanilj. Den heter Rock Star.(Undra om han blir en sån?) Nej han ska bli en mammas gosse som bara är hemma och myser. HA HA Säkert.


Lisa fyller år

I dag var vi till Akkavare och grattade Lisa som fyllde 33 år. Hon hade bakat massor och det var jätte gott. Vi fick också smörgåstårta.  Vi kunde inte stanna länge eftersom Tommy skulle  skotta av dollarstores tak klockan 19,00  för Markus hockey.  Nu sitter jag här och bloggar och  väntar  besök av moster Zaida. Hon ville hälsa på och träffa Edvin. Hon har inte sett honom så det ska bli kul att höra vem hon tycker han är lik. Alla säger att han är lik Tommy och jag håller med. Nu kommer hon vi hörs Kram

är det mamma eller pappa jag är lik det är frågan ?

Tisdag

Idag var det en ganska vanlig dag. Vaknade, åt frukost, gick en promenad med Edvin, kom hem, gjorde mig klar för jobbet, jobbade 13-17, åt middag korv och makaroner, hälsade på mamma som kommit hem från sunderbyn, och klockan är nu 21,15 ska se lite tv, blogga och lägga Edvin.Så det var en ganska vanlig dag i dag.
Jag längtar redan till helgen. Då ska vi vara i stugan från fre-sön. Det blir skönt. Då ska jag passa på att sitta ute och läsa alla tidningar som jag inte hunnit med samt gå igenom vad jag ska lägga in för ordrar på kläder inför hösten. Det känns konstigt att titta på höst kläder nu när man längtar efter sommaren. Vi börjar få in sommar kläder på butiken nu. Packade upp två scarfs i går. Nu börjar Edvin gnälla så jag ska gå och ta hand om min son. Vi hörs alla ni som läser min blogg. Det är jätte kul att ni kollar, kommentera gärna . Jag kollade på statestiken och det är ca 15-20 läsare per dag. Undra vilka ni är ? Hur som helst Dröm sött och sov gott kram Gabriella


Ska snart få el inkopplat till skylten då blir det bättre

En helg i stugan !

I helgen var vi i stugan i norrmalm. Det var fint väder på söndagen så vi satt ute hela dagen. Markus och Tommy körde skoter och  fiskade. Pappa kom ut och drack kaffe och fiskade en stund. Dom fick ca 100 små aborrar på kort tid. Matilda lekte med mitzi i snön och byggde en igloo by. Jag och Edvin satt i snögrottan och solade. Jag längtar till i morgon för då kommer mamma hem från sunderbyn. Hon har opererat bort gallblåsan.

Två månaders kontrollen

I dag var vi på Bvc på tvåmånaders kontrollen. Det gick bra. Edvin vägde 6 kg och var 62 cm lång. Han växer så det knakar, jag tycker man märker det fast man ser honom  varje dag.
Vi gjorde avtryck i dag av hans fot och hand. Dett var inte det lättaste när han knep i hop handen hela tiden. Men till slut lyckades vi.

Idag

Idag hände följande : Jag tog en promenad på morgonen, besökte muskelsnickar pga min dåliga rygg. Att bära Edvin har gjort sitt i ryggen. Det blev mycket bättre en stund men nu när jag sitter framför datorn kommer det sakta tillbaka så jag ska skynda mig. Jag jobbade på eftermiddagen och klippte några. I morgon ska Edvin träffa doktorn för sin 2 månaders kontroll, det blir spännande. Nu ska vi fika och sen lägga oss så vi ses i morgon . God natt 

Grattis på namnsdagen Edvin

Cecilia och Sara

I dag började Cecilia hos oss. Det är så kul att äntligen få hjälp på jobbet. Jag har så otroligt mycket att göra, men det ska man vara tacksam för. Sara har jobbat hos mig i två veckor nu. Hon är jätte duktig.
I dag var vi på Bvc med Edvin som fått ett inflammerat öga. Han fick salva som jag ska smörja morgon och kväll.

Jag var till tandläkaren för min rotfyllning som aldrig blir klar. Det var 4 besöket och tanden är fortfarande inte död. Jag är ganska less. Hade jag vetat detta hade jag bara dragit ut den. Men det är lätt att vara efterklok.
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag känns ovanligt trött. Jag får sova på nätterna men jag tror det tar på ändå att jobba, ha bebis och allt runt i kring. Jag älskar allt men i bland blir man lite trött.
God Natt

fyra generationer

I går var vi till Arjeplog och gick på marknaden. Vi köpte hamburgare och munkar. Min farmor bor i Arjeplog så vi passade på att hälsa på. Hon  fyller  92 år på torsdag så jag tog med tulpaner. Tulpaner är min  favorit blomma mycket vackrare än rosor. Här är en bild på oss, fyra genertaioner.
Farmor Alida 92 år och Edvin 7 veckor

Nya gardiner!

Äntligen är Tommy hemma efter sin arbets vecka. Kanske kan jag få något gjort nu. Satte upp nya gardiner i går kväll. Vita, tunna som släpper in ljuset. Jag vet att det är lite tidigt med sommargardiner men jag kan inte låta bli. Det blev bra i alla fall. Idag på butiken packade vi upp mera kläder och fler solglasögon. Vi eller rättare sagt Marlene la bort det stickade tröjor vi hade kvar och hängde upp det nya. Det känns kul att det är vår och att det inte är långt till sommaren
Vårt vardagsrum
 
Glasögon från Blend
 


Elev klipp och nya kläder

I dag hade vi elev klipp hela dagen så Sara skulle få öva. Hon var jätteduktig. Sara har gått ut frisörskola i ö-vik och ska nu praktisera hos mig i 2 1/2 år innan hon tar gesällprov. Det börjar snart ytterligare  en elev till hos mig, hon heter Cecilia och är från Lycksele.
I dag tog Jag  och Marlene  kort på alla nya kläder som kommit- Kolla in den snygga huvtröjan endast 249 kr.
I kväll var jag på föreläsning på laponia. Handlade om mod och passion. Det var lärorikt och underhållande. Jag älskar att gå på sånt. Jag blir så inspirerad och börjar genast tänka på allt jag vill genomföra. Tommy tycker att jag inte behöver delta i såna föreläsningar, han tycker att jag har nog med passion och kreativitet :) skämt å sido

så nu sitter jag här och funderar på vad jag kan hitta på härnäst. Jo jag har börjat med en blogg som handlar bara om företaget www.gabriellashairstyle.blogg.se där kommer jag att lägga ut alla produkter och kläder som kommer in . Kolla in den .Kram



En lång dag!

vaknade 06,00 av att Edvin gnydde. Han hade en fis på tvären tror jag. Vi klev i alla fall upp och åt frukost, havregrynsgröt. Det var milt ute i dag så vi tog oss en promenad till mormor och morfar och drack morgons kaffe. Sen gick jag och Edvin till affären för att öppna klockan 11,00.
Idag kom inte Tommy hem från Luleå eftersom dom var tvungna att jobba över. Han jobbar på  kallax flygplats med snöröjning av banorna. Jag hade då ingen barnvakt så Edvin fick hänga med idag. Sara min nya elev skulle öva hela dagen så jag var där som stöd och för att instruera henne. Hon var jätte duktig. Edvin var snäll och glad  men sov lite,  nu har han somnat in 20,30 och då får jag tid att skriva några rader om i dag. Förresten vi fick hem solglasögon i dag från Blend samt en snygg huvtröja. Ska ladda upp en på den vid ett senare tillfälle, just nu känner jag mig för trött. Jag ska gå och lägga mig nu. Vi ses i morgon.
Kram

Promenad

I dag vaknade vi 09,00 . Jag tittade ut,  det såg rätt fint ut. Lite kallt -17 men det blev lite varmare senare på dagen.

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen in i mitt liv med mina kära, min man Tommy och mina bonus barn Markus och Matilda samt vårt nya stjärnskott Edvin och mitzi så klart , vår hund. Vi bor i Arvidsjaur, ett mysigt samhälle med endast 8000 invånare. Vi har massor av snö och ser fram emot en härlig vår i  stugan. Där brukar  vi köra skoter och fiska. Jag är 34 år och har en frisörsalong och klädbutik. Just nu är jag mammaledig på halvtid då jag den 17 januari födde vår son Edvin. Att få vara mamma är helt fantastiskt.
Det här ar min dagbok och jag skriver från hjärtat om min familj, mitt företag. Jag kommer att visa kläder från min butik samt nya frisyrer mm.
Lev i nuet och njut av varje sekund!
Kram

RSS 2.0