En sån dag !

Vaknade i morse vid 06,00 och började städa uterummet. Tommy hade redan varit uppe ett tag och jobbat på huset med småfix. Vi ska nämligen sälja huset för vi har köpt ett nytt.  Det är så kul att få fantisera och planera hur man vill göra det nya huset. Mamma har varit här i dag och skött Edvin medans jag och Tommy rensat hela vinden. Gud vad grejor man samlat på sig. Men nu när det är gjort känns det skönt. I kväll är det valbors men det käns inte så. Vi  åt brända kåldolmar till middag, jag sprang omkring och glömde bort maten i ugnen så det blev lite bränt men gick att äta. Inte så lyxigt. Hela kvarteret grillar utom oss.

Skit väder

Vad är nu detta är det helt plötsligt vinter igen. Ja jag vet att det är det här som ska ta bort snön men det känns inge kul när man  tittar ut. I dag var jag ute och gick  med maria. Vi skulle på barntimmarna på församlingshemmet men när vi kom dit så var det inget i dag. Typiskt när jag äntligen tar mig för och gör något socialt då är ingen där. Hoppas på bättre väder i morgon så man kan vara ute.

Kontraster


Man kan ju undra hur det är möjligt

Wipeout

Sitter och tokskrattar åt Wipeout. Att dom inte slår i hjäl sig är ju konstigt. NU är det i alla fall reklam och jag passar på att blogga. Har suttit vid datorn i går kväll och kollat på kök. Här är mitt dröm kök, just nu :)

Här är en bild på min budda jag köpte i går



Jag och Edvin myser


Edvin gymmar

Budda och Robinson

I dag fyndade jag en jätte snygg budda staty på varuhuset. Jag ska lägga uppbild senare. Nu vill jag bort med allt vitt hemma och göra om med lite mera färg. Blir inspererad av Indiska.
Just nu har vi sett Robinson jag och matilda. Varför kan ingen rösta ut christian. Han är så dryg. Hoppas Jarmo
 vinner
.

Lykta jag vill köpa på indiska

Byxlös

Senaste dagarna har vi hunnit med att vara både till Piteå och Luleå.  Jag och Tommy åkte till piteå och shoppade i onsdags, köpte en röd snygg vår jacka på H&M. Jag gick in på barnens hus en snabbis  för att köpa Edvin en napp och kom ut med en bumbo stol. Den är jätte bra.
I torsdags åkte jag, Lisa och Marlene till Luleå för att titta på höstens kollection från ICHI . Dom hade mycket fint och vi handlade även några plagg för direkt leverans. Vi hade med oss Edvin. Han bajsade ner sig ända till knäna mitt under vårt möte så han fick åka hem utan byxor inlindad i en filt.
Idag har jag varit ledig förutom en stund mitt på dagen. Jag lagade tacos till middag, Tommy kom hem i dag men åker igen i morgonbitti.


Vaccin !

I dag fick jag gråta en skvätt. Edvin fick sitt vaccin på bvc. Han skrek så hemskt för det gjorde så ont. För mig gjorde det ont i hjärtat. Jag förstår inte att jag blivit så blödig , det kom rent tårar. Jag fick ett klistermärke av kicki för att jag varit så duktig. :)  Han vägdes och mättes , 7 ,2 kilo och 65 cm lång. Han ligger långt över det normala på kurvan. Det betyder väl att han mår bra , äter och växer. Jag har hamstrat massor av kläder i storlek 68 för det har jag hört är en bra storlek som dom kan ha länge. Inte Edvin han hoppade i princip från 62 till 74.
I morgon ska vi till piteå och shoppa, det blir kul. Jag är nu ledig i en och en halv vecka eftersom Tommy jobbar.
God natt nu ska vi sova

Funderar !

Just nu sitter jag och funderar om E- handeln är lönsam. Jag har i alla fall skaffat ett bra domän namn i dag. Satt och kollade på olika sidor  om mode och kom på www.fashionland.se , det var ledigt så jag köpte det. Ska ringa i morgon och bestäma möte med dom som gör e butiker. Det borde gå  bra att sälja online som ett komplement till butiken om man ska tro marknadsrapporterna på nätet. Men det är säkert en hel del jobb men det gillar ju jag.
 I dag har det varit en tråkig dag. Blåsigt och allmänt trist. Jag har inte gjort ett skvatt. Jag måste ringa Lisa i kväll och höra om hon kommit hem från västerås. Vi borde träna i morgon bitti.
 Markus och Matilda kom nyss så nu blir det mer liv i huset. Vi ska snart se wipeout, det är hur roligt som helst. Vilket dumt program men lättsmält. 
Kram


4 dagar.

Det har nästan gått en vecka sen jag skrev eller rättare sagt 4 dagar sedan. I bland vet man inte vad man ska skriva om. Man kan babbla om promenader, jobbet och bantning men det känns så tjatigt. Det enda som är kul att skriva om är förståss Edvin. Det händer nåt nytt nästan varje dag. I dag har vi som alla andra dagar varit ute och gått vår dagliga promenad. Sen har jag inte gjort något annat än tagit det lungt. Beställde mat från afrodite och åt godis. Fusk på hög nivå.  Gymet har fått vila i veckan för Lisa har varit bortrest och jag har varit lat.
På jobbet har vi fixat färdigt så att Loella kan börja hos oss på måndag. Det ska bli kul. Här är lite bilder på Edvin.

I dag vände han sig för första gången från mage till rygg.


 

En härlig helg i stugan !

I påsk har vi varit i stugan. Vädret var ok, en dag strålande sol. Vi tog det bara lungt och solade och åt gott. Min bantning tog en brake under påsken men ska åter införas i morgon då jag återgår till herbalife.
Att blogga varje dag kan få en att känna sig stressad så jag har bestämt mig för att blogga när jag har något att skriva och när jag känner att jag har tid så det blir säkert inte varje dag. Här är lite bilder från i påsk
Kram





Till stugan det bär !

Oj så skönt !
I morgon bär det av till stugan när jag slutar 13,30. Nu är man ledig till på tisdag. Vi ska  mysa i stugan och förhoppingsvis blir det bättre väder så man kan vara ute och sola, fiska och laga mat .  Det ska bli kul att få umgås med  Thomas och Martin. Dom är i deras stuga i påsk.
 


Tradera fynd

Det blev ett fynd på tradera i dag. Jag köpte en dopklänning för 700, helt ny. Det var en dam i 53 års åldern som handarbetar och syr dopklänningar. hon har många fina på sin blogg kolla in dom http://dopklanningar.blogspot.com



Fredag kväll

I kväll har vi bara tagit det lungt, alla är hemma och myser. Det blev lite rörit tidigare i dag när moster Åsa ramlade och bröt fotleden. Mamma skulle ha suttit barnvakt men var tvungen att rusa i väg och hjälpa moster till sjukan.  Lisa ryckte in och skötte Edvin medans jag jobbade. Det enda jag saknar i kväll är att få äta något gott. Jag är så sugen men jag ska försöka stå emot.





Gott med skinka

I kväll har jag grilljerat skinka så min bantning fick sig en törn. Den är så god när den är varm och nygjord, sen kan jag vara utan den. I dag har jag så träningsvärk i benen och i rumpan så jag har svårt att sätta mig. Jag skippade träningen i dag och det känns som det kvittar.
Jag var ute och promenerade i det tråkiga vädret i dag, sen gick jag och Edvin på affären. Jag hade Sara att färga mitt hår mörk brunt. Jag slingade mig ljus förra veckan men trivdes inte så jag fick ett infall att bli mörk och då gjorde vi det. Jag är nöjd och det känns mer som jag.
I morgon kommer Markus och Matilda. Det ska bli kul. Det är så tyst och tomt på veckorna när vi är ensamma jag och Edvin. Jag tror att det är därför jag far runt som en galning och aldrig är still. Vi ska egentligen till stugan i helgen men jag kommer nog att stanna hemma om det är dåligt väder. Tänkte hjälpa till på affären nu när det är marknad. Man får passa på när folk är ute och handlar.
Jag sitter uppe nu och försöker hålla mig vaken till 24,00 . Jag lovade Tommy att om han kom hem i kväll så skulle jag vara vaken och bjuda på fika. Jag kom inte i håg sist jag var vaken efter 24. Jag känner mig som en gammal tant. Vi brukar skratta åt att våra grannar som är pensionerer är uppe längre än oss på helgerna.
God natt
 

Längtar till sommaren och stugan ! :)

Edvins tremening frida

Idag fick edvin träffa sin tremening frida.



Rastlös

Vad är det för fel på mig ? Varför kan jag inte njuta av att vara ledig och bara ta det lungt. I dag har jag sprungit omkring med barnvagnen runt samhället och varit på affären och hjälpt till, hunnit på dollarstore och handlat en massa onödigt. Det enda bra jag gjorde i dag var köpa Markus ett skrivbord. Hans gamla var så stort och tog för mycket plats, det blev bättre med det nya tycker jag. Hoppas han tycker om det. I kväll kommer Tommy hem för han fick sluta tidigare. Det blir kul. 
Jag började rita ett mönster häromdagen till Edvins dop klänning och gjorde en prov utav lakanstyg. Inte vet jag om det blev så bra. Det hade varit kul med hemmasytt som kanske kan gå i arv men jag tror att innan jag blivit klar med den så har mitt tålamod rykt. Det är nog bäst att beställa den






God natt

RSS 2.0