Morgonmys

Söndag 07,00. Känns som sovmorgon om man jämför med igår 05,00. Nu börjar Edvin vara så stor så han kan sitta i soffan själv och titta på musse medans jag gör välling.

Trött men söt !

Pernilla är ju så bra !

Sitter och tittar på melodifestivalen och alla andra sover. Jag gillar verkligen Pernilla, hon och Jöback var bra. Snart får vi se hur det går. Jag har jobbat idag och det var riktigt roligt. Tommy har byggt ut affären med ca 10 kvadrat men det känns  mycke större. Det blev så fint.
Jag kommer att börja jobba mer i vår, ska försöka få in Edvin på dagis. Hade helst varit hemma tills efter sommaren men jag behövs på jobbet det är verkligen fullt upp. I morgon blir en slöar dag. Hoppas det inte blir så kallt så man kan ta en sparktur ,annars får jag ta tag i att städa garderoben.  Det är bara att inse man aldrig kommer att komma i  vissa kläder igen. Jag har som sagt varit på modemässan förra helgen och hittade ett märke som har större kläder som var riktigt tuffa och snygga. Jag satsar på nya kläder,så mycket lättare och roligare än Herbalife :)
NU tillbaka till melodifestivalen

För trött för att blogga

Det var en givande helg i stockholm. Vi fick mycket gjort. Man är lite sliten i veckan därför har jag inte hunnit blogga. Försöker lägga min energi på företagshemsidan och det tar ganska mycket tid.
I morgon ska vi ha en annons i pitan och norran och jag är så sur på tidningarna som skickat i väg annonsen till tryckning utan mitt godkännande. Dom hade färglagt vår bild på personalen så vi ser ut som ett gäng clowner. Javisst kom och gör om er av ett gäng clowner. Så i morgon får man skämmas.
Dom lovade dock att om jag blev missnöjd så skulle jag få en ny annons utan kostnad, men då är ju skadan redan skedd. Nog om det. Nu ska jag lägga mig framför tv och mysa innan jag tuppar av. vaknade 06,00 och full rulle sen dess. Kram Gabriella
Lovar att lägga upp lite bilder på Edvin i veckan  men här är vår bild i orginal utan clown version

I tidningen ser det ut som att sara har gulsot och jag har ett kilo plommonläppstift och eventuellt kletat näsblod . Julia har röda äppelkinder :) så det kan bli

På fredag bär det av till stockholm!

Det ska bli kul att åka på modemässan på fredag. En hel helg i stockholm och shoppa kläder till nästa vinter. Det känns konstigt att handla så långt i förväg men så går det tydligen till i modebranchen. Trist att Edvin har fått tillbaka febern men jag är ganska säker på att det är tänderna som spökar. Han håller på att få 4-5 kindtänder SAMTIDIGT och jag har hört att det kan ge feber. Någon som har erfarenhet av det ?

Vårkänslor !

I dag har jag och Edvin varit ut på vår första sparktur tillsammans. Det gick riktigt bra. Härligt väder och bra före. Mitzi fick springa som en dåre för att hinna med. Annars har vi inte gjort så mycket. Sov till 11,00 med ett litet uppehåll på morgonen mellan 05,30 och 8,00 Edvin tyckte vi skulle vara uppe och leka, omöjligt att få honom att somna om. Men nu sover han och jag passar på att vara framför datorn medans Tommy jobbar på huset med element byte och dragningar av rör för i morgon kommer dom och installerar pannan. Jag längtar då blir det varmt och skönt.

Nu mår jag som bäst !

När jag får pyssla på jobbet och i egen takt få mycket gjort ,då mår jag som bäst. Började morgonen med att klippa Mitzi och bada henne. Sedan myste jag med Edvin och vi åkte till mormor där han somnade och sov 2 1/2 timma. Under tiden var jag på salongen och vi gjorde ett fikarum till tjejerna. Det blev super fint. Nu håller vi på att tömma där bak för att bygga ut butiken med några kvadrat. Det blir toppen att få lite större. Jag har fått hem massor av väskor och smycken och inväntar fullt med kläder, vi svämmar över snart. Det blir bra med extra utrymme.
Edvin är äntligen feberfri och verkar må mycket bättre.

Måndag !

Vilken tråkig dag. Edvin är fortfarande sjuk och jag har inte gjort så mycket. I går däremot var jag uppe sent och gjorde om bloggen för salongen så nu kan man handla via nätet hos oss. I stället för en dyr E-handels sida med massor av kostnader och avgifter, räknade att det skulle kosta 17 000 kr att starta upp och sedan ca 2500 i månaden för att ha den uppe med betaltjänster och support. Hutlöst dyrt ! Jag skapade min alldeles gratis. :) Tyckte jag var ganska smart , Ha ha. Har redan hört av folk som vill beställa. Kul ! Fick hem massor av härliga vår kläder i dag från Cream , ska i morgon ta kort och lägga upp på bloggen. Bytte förresten domännamn ( med Donalds hjälp) till www.gabriellas.se
Lite lättare att komma ihåg istället för www.gabriellashairstyle.blogg.se , många kan inte ens stava till det. Nu ska jag facebooka ett tag så vi hörs
Kram Gabriella

Doktorsbesök igen

Jaha då var vi tillbaka till läkaren i dag. Solklart fall av öroninflammation igen. Det hade nog inte gått bort sen förra gången. Nu fick han starkare och längre kur så nu hoppas vi på en frisk kille i helgen.
Annars händer det inte så mycke just nu. Alla har ju varit förkylda så vi har mest slappat. Jobbat nån timma per dag och tagit det lungt. I morgon ska jag jobba mellan 9-11 skönt. Synd bara att det är så kallt jag vill inte gå ut i den här kylan och promenera när  Edvin är sjuk. Längtar tills det blir sommar. Vi fick papperna från Pitehavsbad i dag och vi har fyllt i önskemål om vart vi vill stå. Hoppas vi får samma plats som i fjol. Jag längtar så. Jag kommer att bosätta mig där nästan hela sommaren. Tills jag blir less.
Nu ska jag gå och lägga mig
Kram på er!

RSS 2.0