Vi vann !

Härligt ! Vi vann årets butik och årets skyltfönster ,tack vare min underbara personal som är så fantastiskt duktiga och alla härliga kunder som röstat på oss.Tack till er!
Det var en trevlig gala med underhållning och senare middag Italiensk buffe. Faktiskt det godaste jag någonsin ätit på laponia. Här är bilder på diplomen och pokal ljusstakarna som jag fick.



I kväll blir det laponia !

Trots lite förkylda så ska vi gå på företagarnas fest på laponia. Det är prisutdelninga för bästa företag , bästa butik , bästa skyltfönster mm hoppas vi vinner något ! Ska snart i väg på butiken och jobba en stund. Undra om någon vågar sig ut i 26 graders kyla eller om det blir lungt idag.
Hörs i morgon
Kram

Blogg award


Kul att min blogg är omtyckt och fick en award.
Till detta hör att jag ska skriva 7 saker om mig själv men det tänker jag göra i morgon för nu börjar robinson.

Öroninflammation

Idag var Tommy med Edvin till doktorn och han konstaterade öroninflammation. Edvin fick medicin så förhoppningsvis tillfrisknar han snart. Tommy har fortfarande feber men jag verkar klara mig men det kommer säkert till helgen när vi ska på laponia. Företagarna har årsmöte och prisutdelning och middag så det blir kul. Hoppas bara att vi är friska då. I morgon jobbar jag kort dag , det känns skönt .
Nu ska jag lägga mig, hoppas bara jag kan sova i allt oväsen. Dom borrar bergvärmen för fullt här utanför. Jag kan inte fatta att allt gick så fort. Tydligen kommer elementen i morgon så då kan jag glömma Tommy som barnvakt. Tur jag är ledig i helgen.

Dåligt om tid! Känns konstant stressad.

Nu är det lite mycke igen. Edvin har varit sjuk i snart en vecka. Tommy fick feber i dag 39 grader. Så nu är det bara jag som är frisk. Det är hur mycket som helst att göra på jobbet. Det har kommit kläder i dag och jag väntar in en jätte leverans på torsdag. Kul men mycket jobb.Nu ska vi dessutom bygga ut och få ett ordentligt lager. Wayne har varit snäll och flyttat sitt lager till pannrummet så jag fick  ta hans. Så nu ska det dras om rör , läggas golv och byggas ut lite i butiken. Ja det räcker då till.
Här hemma kan vi ju inte ta det lungt heller förståss. Tommy bestämde i förra veckan att vi ska borra bergvärme och dom kommer i morgon och gör det, Snabba ryck. Alla element ska bytas ut och varför inte byta ut alla fönster när vi ändå håller på, jajemän. Så nu vet ni varför jag inte bloggar så mycket och att jag känner mig lite stressad för jag har ju börjat jobba halvtid också. Inget dagis fick jag hellre som jag önskat. Dom tycker jag ska ha Edvin på nyborsskolan på andra sidan samhället med fröknar jag inte har en aning om vem dom är . Jag vill känna mig trygg när jag lämnar honom och gärna kunna gå dit med barnvagnen på morgonen på vägen till jobbet men icke. Dom har lovat att om jag kan vänta till i augusti så är jag garanterad plats på stortorget, nära och bra för jag klipper nästan hela personalen. Jag ska ju ändå vara ledig i sommar så mormor får agera dagis tillsvidare eftersom tommy tänker vara byggare Bob.
Det blev ett långt inlägg i dag Edvin och Tommy sover och nu ska jag krypa till kojs.
God natt Kram Gabriella

39 graders feber

skit vaccination ! Nu ligger Edvin i 39 graders feber och det gurglar i bröstet på honom när han hostar. Det är förståss sprutan, man kan ju bli sjuk av den. Så i dag är en inne dag. Försöker att få honom att äta och dricka mycket och det går då bra när han får alvedon. Nu sover han så jag hinner blogga en stund oh kolla tradera. Man kan ju hitta något attt fynda.
Trevlig helg Kram Gabriella

vaccination igen

I dag har vi varit på ettårs kontrollen. Edvin vägde 13 kg , tung kille. Han fick sin tredje vaccinationsspruta  så i kväll har han lite ont i benen där dom stack. Två sprutor mot dom vanligaste förkylningarna och mot hjärnhinneinflammation och öroninflammation och en massa mer som jag inte kommer ihåg. Det är otroligt vad man kan skydda sig mot allt idag. Nästa spruta är om ett halvår och då tror jag det var mässling och påssjuka eller nåt sånt.
I kväll har jag gjort scheman för butiken och ska betala ut lite löner :( vill gå och lägga mig eller se lite tv en stund men det är bäst jag gör bort detta annars ska det bara göras i morgon när man ska ha fredagsmys, för visst är det fredag i morgon ? jag är så snurrig.
God natt !

Edvin 1 år idag !

Idag har vi haft kalas för ettåringen. Vi hade besök av mormor och morfar , farmor och Dick , Lisa och Donald och Linda och Rickard. Vi åt tårta och Edvin fick presenter. Riktigt trevligt!
Här är lite bilder från idag


Busunge , vad tiden gått fort.






Farmor in action med kameran (snygg tunika från affären förståss :)

Trivdes inge vidare i hatten men gillade min mobil som jag fick av mormor och morfar

Kan äta själv ! men  för säkerhets skull iförd regnrock

Hela ligan samlad, den ena högjuddare än den andra

Lisa och två veckor gammal Elias ( Edvins kusin ) så liten och söt

Linda och Edvins 4 mening Elvin 3och en halv månad

Vi ska snart på Elvins dop , det bli kul. Morgonen efter företags festen på Laponia, måste ta det lungt den kvällen så man orkar med.

En ny gångare i familjen !

Nu har Edvin äntligen börjat gå. Han stapplar tappert och tokskrattar samtidigt tills han ramlar på rumpan. Han fyller ett år på söndag, helt otroligt vad tiden går fort. Jag har börjat jobba halvtid nu i veckan och det känns bra. Det är kul att börja klippa igen. Nu ska jag gå på tradera och lägga ett bud på nåt som svärmor har köpt. Plåster som man sätter under fötterna som drar ut gifter ur kroppen under natten. Man ser rent att dom blir svarta och luktar illa. Undrar om det funkar eller om det är lurendrejeri. Jag ska ialla fall prova. Det skulle hjälpa mot massor av krämpor som tex fibromyalgi men även stress och andra sjukdomar. Blir intressant att se om man blir lugnare och mer harmonisk.

Fortfarande riktigt förkylda !

I dag blev en inne dag. Jag och Tommy är förkylda men Edvin, markus och matilda verkar klara sig.
I kväll har vi sett på film och ätit godis. Mitt nyårslöfte sprack direkt. Jag som skulle börja om med herbalife efter nyårsafton. Jag har gått upp hela 5 kilo under julhelgen, det är skrämmande. Men i morgon tar jag nya tag. I morgon ska jag jobba i affären mellan 10-14 , hoppas det blir mycket folk och att jag känner mig friskare. Nyårsafton var jag riktigt tråkig och gick och la mig klockan 22,00 men jag orkade inte vara uppe. Markus och Tommy satt uppe och spelade spel och matilda var ute med kompisar. Nu ska jag gå och sova jag har ju varit uppe sent i kväll hela 22,40 så nu väntar sängen. God natt

RSS 2.0