Midsommar 2010

Då var vi på havsbadet igen. Blåsigt men annars fint. Åt gott och tog det lungt. Edvin sov till ca 9 varje morgon vilket är rekord, härligt!!!!!

Oskar och Matilda myser i soffan

Fanny och Edvin busar


Markus kollar så Tommy sköter grillen

Här spelas det

Måla huset

Nu är det dags att måla bort den rosa färgen som huset varit. Har provat 5 olika vita färger innan jag hittade rätt. Att det kan se så olika ut när färgen ligger mot teglet. Tog en vit färg med röd och gul bas, allt annat lyste mot grått och grönt. Men nu har jag hittat rätt och känner mig nöjd. Här provar jag och matilda tjuv knäppte en bild på mig. Det bjuder jag på.


I Målartagen

Mitzi solar sig

Visst är hon söt våran Matilda !!!!

Spöregn

Sitter här på pitehavsbad i spöregnet. Tommy har varit tapper och satt upp golv och tält så nu är det lite småfix kvar. Skulle få i gång tvn så jag kunde se bröllopet i dag men hade glömt tvdosan hemma,synd. En hel helg utan tv och musse pigg ( EDVINS favorit program).Var på barnens hus i dag och köpte några tecknade filmer så han sitter still en liten stund. Köpte även en liten cykel på rean fanns dock bara rosa kvar men jag fick veta av killarna ( 11 år) här på havsbadet att man är tuff om man vågar bära rosa. Jag tror inte det spelar någon roll vad det är för färg, han är nöjd. . Nu har vi även fått soffan på plats i förtältet och det blev super, fyndat på blocket.


Aldrig får vi vara friska

Tar det aldrig slut ? Nu har Edvin dragit på sig övreluftvägsinflammation och är täppt i luftvägarna. I går fick vi sova över på sjukstugan och inhalera så det underlättade andningen. Allt gick bra och nu har vi en inhalator hemma. Det har funkat bra i dag och febern har gått ned så jag hoppas det går åt rätt håll. Jag fick avboka mina kunder idag men i morgon ska tommy vara hemma sen är jag ledig resten av veckan och ska ta hand om min mysunge. Annars har det inte hänt så mycket. Tommy har byggt golv till förtältet som vi ska ta dit när det blir bra väder. NU regnar det för fullt och ska visst fortsätta så. Hoppas på fint till helgen.

Pitehavsbad

I helgen drog vi husvagnen till havsbadet. Vi fick inte ställa oss på den plats vi ska ha utan tillfälligt på ön tills gräset har växt på vår plats. Jag såg inte ett strå fattar inte hur dom tror att det blir gräsmatta på två veckor. Vi blev i allafall bjudna på middag av havsbadet och det var gott och trevligt med en krogshow. Edvin mår mycket bättre och ska på dagis i morgon. PÅ jobbet är det fullt upp. Telefonen ringer konstant , alla är ute i sista minuten före skolavslutningen och vill bli klippta. Tyvärr har vi smockfullt och är kort om folk så vi måste tyvärr neka. I kväll har jag uppdaterat med nya kläder på bloggen och planterat några blommor i balkonglådorna. Nu ska jag krypa till sängs så jag orkar upp klockan 06 när alarmet ( läs Edvin) vaknar. God Natt !

Magsjuka

Har inte bloggat på ett tag för Edvin har haft magsjuka sedan i torsdags. idag är han lite bättre men det har varit lite sömn dom senaste dagarna. Verkar som att det kommer att hålla i sig några dagar till. Men solen skiner så det är positivt och jag jobbar på och längtar till helgen. Hoppas på fint väder. Skulle ha kört husvagnen till piteå förra helgen men eftersom Edvin blev sjuk så blev vi hemma.
Hoppas att ni andra klarar er från att bli sjuka. Det är inte kul.

RSS 2.0