Nyårsafton !

Då var det ett nytt år snart igen. Hoppas att det blir lika underbart som detta men utan sjukdomar.
Jag ser fram emot att jobba halvtid och vara ledig till sommaren och få vara med Edvin.
Nu sitter jag på affären , vi har öppet i dag fram till 13. Det har varit lungt fram till nu. Det kom in ett par tyska turister som jag måste hjälpa nu .
Gott nytt år Kram GAbriella

Lite bilder från julen










Förkyld

Återkommer om någon dag . Är helt slut och förkyld. Har jobbat mellandags rean i dag och tänker sova i kväll. Kram Gabriella

Snart är det jul !

I dag veckan har det inte blivit mycket bloggande. Jag har jobbat i affären och vi har haft öppet till 19 varje dag. Så jag är lite trött nu och ska lägga mig tidigt. I morgon stängar vi 17. Då kommer Markus och Matilda hit och sover här tills på julafton. Vi ska äta jullunch och öppna paket sen far jag och Tommy och Edvin till min mamma på middag och Tomte och barnen far till sin mamma. Det blir en stillsam jul i år och det känns skönt. Jag tror  inte det blir någon juldans heller för jag ska jobba söndag och måste förbereda för mellandagsrean. Det är lite jobb det också. Hoppas vi får sälja mycket för jag har beställt hem mycket som kommer i januari annars vet jag inte vart jag ska he allt i butiken. Skulle behöva större lokal men vågar inte ens tänka tanken.
God jul på er alla ! Jag skriver nog nån rad och lägger upp lite bilder från julafton sen.
Kram Gabriella

lördag

I dag har jag jobbat i affären. Vi hade fullt upp. Nu handlas dom sista julklapparna och danskläderna inför jul och nyår. Det är kul när det är mycket att göra för tiden går fort och man vet att det kommer in pengar till räkningarna. Jag har beställt hem mycket snyggt till våren och det börjas levereras i januari. Danskarna som jag beställer i från kan inte förstå varför jag inte köper shorts och bikinis men jag försöker förklara att vi har snö i april när det levereras. Nu är det i alla fall härligt ute , det känns som jul. Men jag har lite svårt att fatta att det är en 19 december i dag. Julklapparna är klara men ändå , lite dåligt med julstämmning har jag, hoppas den kommer. Nu sover Edvin och jag ska beställa hem mat från afrodite i dag. Känner mig lat och vill inte laga nåt. Det blir nog grillspett och stekt potatis. NU vaknar Edvin .Vi hörs !

Det var ett tag sedan

Jag har inte skrivit på ett tag för det har varit lite mycket. Jobbade i lördags och hade fullt upp. Sprang som ett tok i affären. Sedan hade vi julfest på kvällen. Vi var på spa och fick feeling peeling och sedan åt vi ett gott julbord. Söndagen blev jag sjuk med feber och har legat pall sen dess. Nu har jag kravlat mig ur sängen och känner mig mycket bättre. I kväll tog vi fram julgranen och ställde den i köket. Vi har gjort så att Edvin bara kan vara i vardagsrummet för han är annars överallt och ingenstans.
Här är några bilder från i dag. Han är 11 månader om 2 dagar. Det dröjer nog inte länge till så går han



Inköp i Luleå

I går var jag, Tommy och Marlene i Luleå på inköpsresa. Vi tittade på kläder för hösten. Det känns lite konstigt att handla höstkläder när vi inte ens har kommit över jul. Det var fina kläder i alla fall. Nya märken som heter Hillevi, Time, Clara. Jag köpte hem flera snygga jackor till hösten. Jag som hade bestämt att inte ha jackor eftersom det tar så stor plats men jag kunde inte låta bli. Dom hade en otrolig passform och vilken kvalite. På torsdag bär det i väg till Luleå igen för att köpa in mer från Peppercorn och Oxmo. I dag packade vi upp 3 stora kartonger med kläder på butiken så nu är det trångt. Måste flytta om lite i morgon och flytta sminkstället och ställa dit en hylla där vi kan ha jeans och leggings så det blir bättre om plats att hänga blusar och tunikor. Gå in på min företagsblogg i morgon gabriellashairstyle.blogg.se då ska jag lägga upp bilder på skyltfönstrena ( glöm inte att rösta på oss på arvidsjaurshemsida) och på våra nya kläder. Nu ska jag se äntligen hemma och Desperata husfruar och sen blir det god natt. Är fortfarande så trött.

Bullbak

I går bakade jag saffransbröd med vit choklad som fyllning ( Lisas Recept ) Utan russin för det tycker jag inte om. Dom blev faktist goda. Idag bakar jag bullar, Känner mig som en helylle mamma. Tillsaken hör att jag bakar kanske en gång per år , är inte mycket av en mat mor. Men till jul måste man ju anstränga sig lite. Har varit på en promenad i morse , det var skönt. Sen sov jag och Edvin mellan 14- 17 fattar inte varför jag är så trött. Nu är det dags för sängen igen. God natt !

Tomtenisse

Då var det dags att försöka ta ett fint kort av Edvin till julkorten. Mindre lyckat. Jag jagade honom runt golvet med kameran och han slet av sig luvan och vägrade skratta. Det slutade med att jag var blöt i svett och han missnöjd. Här är bevisen.






Flyr fältet !

Min första tavla ! Kan den bli värdefull, kanske en ny picasso är född

Det är nog mest jag som tycker det är kul.

Kladdigt blir det


RSS 2.0