Sommar uppehåll i bloggandet !

Nu tar jag en paus i bloggandet och ska vila upp mig. Hoppas alla får en varm och härlig sommar !
Återkommer om någon vecka . Kram Gabriella

Midsommar och mygg !

Fy vad mygg det var i stugan. Hade vi inte haft myggtältet hade jag inte gått ut alls. Tältet fick jag dock bakläxa på, det var inte B kvalla utan E eller F . Det gick sönder när Markus och Matilda skulle sätta i hop det så till slut fick Tommy tejpa i hop tältet för att det skulle hålla i hop.  Nätet hade så stora hål så knort och svidarn flög rätt in utan att fälla in vingarna, myggen höll sig utanför. Här är några bilder från i helgen.

Det fantastiska tältet


Syster och bror


Midsommar mys

Gott med en tupplur ! Mikrosömn som pappa det gillar jag

Mormor och jag

Farmor bjöd på middag på midsommardagen. Mycket gott !!

Har varit i stugan !

Har varit i stugan i midsommar så det har varit dåligt med bloggande. Jag kommer att lägga upp bilder i kväll när lillen har somnat. Vi hörs kram

Trist med dåligt väder !

När ska sommaren komma. Snart har halva sommaren gått och inte en varm dag. Dom sa på vädret att det var länge sedan en sommar varit så kall, under det normala. Hoppas det blir bättre men det verkar inte lovande. I morgon ska jag till luleå och gå på storheden och shoppa, det blir kul. Annars händer det lite i veckan, ganska trist. Markus rum och allrummet blir klart i veckan. Han har valt en jätte läcker fondvägg . Jag tar en bild när det är klart.



Räknat fel

Hur kan man missa en hel vecka. Jag trodde att jag jobbade tre dagar i denna veckan och sen var det semester men icke jag hade glömt att jag jobbar ju veckan efter midsommar. Lite snopet och jag som var så glad. Jag älskar mitt jobb men jag längtar till semestern. Inga måsten, så skönt. Vi ska till havsbadet en sväng och bara ta det lugnt, komma bort i från allt jobb här hemma med huset. Jag längtar att vara i husvagnen, grilla och må gott.

Lördag

I dag har vi haft en lyckad loppis. Vi fick sälja bort lite saker så jag är nöjd. Det kom ett par från Åmsele och köpte tvättmaskinen och tumlarten och sängen blev också såld. Nu sitter vi och myser framför tvn ( Tommy har somnat). Vi har bastat och sett sommarkrysset. I morgon ska vi städa och pyssla inne för det blir visst regn. Kanske hinner Tommy lägga golv i sovrummet , idag på morgonen gjorde han Markus golv. Snart är vi klara bara hälften kvar.


Snart kryper jag , inte mycket kvar



Loppis

I morgon Lördag och på söndag har vi loppis här på Ringelvägen 16 . Alla är varmt välkommna mellan 10- 16 .
Vi säljer tvättmaskin och tumlare , leksaker , prydnadssaker , kläder mm
Titta förbi
Kram Gabriella

Nytt väggord !

I dag kom ett väggord med posten som jag ropat upp på tradera för 50 kr, betydligt billigare än det jag beställde från inredningssidan. Nu funderar jag bara om det blir för mycket ord. Kommer det att kännas som om man är inuti en bok ? Vi får se vart jag sätter detta ord men jag hade en plan ovanför soffan.

Tisdag

I kväll har jag haft moster Åsa på middag. Det var trevligt. Jag bjöd på kyckling och rotfruktsgratäng och till efterrätt chesscake. Sen kom Anita och drack kaffe och vi satt och surrade till 23,00. Det var länge sedan jag var uppe så sent så nu ska jag gå och sova. God natt 

Söndag och helt slut :)

Nä inte riktigt men det känns att man har stökat hela helgen. I dag rensade vi bland sakerna vi tog ned från vindan och har gjort i ordning för loppis tills på lördag och ev söndag.  Markus säljer leksaker och hockey skridskor och skydd i massor. Jag säljer kläder som blivit för småa ( en hel del ) och prydnadssaker, lampor och krukor. Vi säljer en sängram och en tvättmaskin och tumlare modell äldre samt en massa annat. Kom gärna förbi och kolla.
I kväll blir det Tommys ungspannkaka och fläsk, mums va gott. Nu ska vi ta en myskväll har jag tänkt, hoppas bara man kan sitta still.


Vi var till stugan en snabbis i dag och hämtade hem utemöblerna. Nu sitter blomlådorna på plats men det är fortfarande kallt så det blir till att bära in på nätterna.

Edvins rum är färdigt

Han har fått Nalle Puh tapet

I dag satte Tommy upp mitt efterlängtade väggord

Tömma Vindan

I dag har vi gjort det tråkigaste av allt med flytten och det är att ta hand om vindan. Fy vad saker som man har sparat  som man troligtvis aldrig kommer att använda igen.  Jag tog beslutet i dag att vi borde ha loppis till helgen.  Det känns bättre om man får sälja det än att bara kasta bort fullt fungerande saker. Massor av leksaker och prydnadssaker och en sänggavel mm.
 

Så här går det till när man är gift med Tommy

Markus rum under renovering

Matildas rum nästan färdigt

Det efterlängtade kontoret

Markus får bo på soffan tills hans rum är klart här får han besök av lillebror

Edvin har blivit en hejare på att äta, helst med hela kroppen så på med regnstället.

Alltid lika glad





Skor

Sitter på jobbet och kollar på Jätte snygga skor av märket Tizzla. Jag ska beställa hem och prova sälja några par.
Dom matchar så bra vårat nya klädmärke Cream . La en ny order på kläder i går som kommer i slutet på juni. Massor av snyggt. Jag planerar att göra om Konceptet i butiken och byta ut dom ungdomliga märkena mot lite mognare och bättre kvalite och passform. Dom märkena heter Cream, Kaffe och Syrup.





Att inte ha tillgång till dator.

Vad jobbit det är att vara utan internet. Man blir riktigt ställd. Jag skulle göra bankärenden och adress ändring men det gick inte. Framför allt går det inte att blogga. Nu sitter jag på jobbet och skriver lite snabbt om vad som har hänt i helgen. Vi flyttade hela huset i lördags och sov där. Tommy hann slänga in tre nya golv i Edvins rum och kontoret samt Matildas rum. Det blev jätte fint med Ekgolv. Jag ska lägga upp bilder sedan. Jag handlade blommor i dag som jag ska plantera i trädgår  i veckan så nu  hoppas jag på sol men vädret såg inte så lovande ut. I kväll kommer Markus så det blir kul, då får jag lite sällskap i huset. Jag trodde att jag skulle vara skraj för att sova ensam  i ett så stort hus men jag har aldrig sovit bättre.

RSS 2.0